RV Sportreizen

Cornhole

Aanvraag

Cornhole, het razend populaire buitenspel dat vanuit Amerika overwaait naar Europa. In Amerika is het zelfs zo populair dat er kampioenschappen worden gehouden die live uitgezonden worden op ESPN.

Twee teams strijden tegen elkaar. Om de beurt worden er zakjes met maïskorrels richting het platform van de tegenstander gegooid. Het doel is om punten te scoren door de zakjes op het platform te laten landen of, beter nog, door het gat. Er zijn in totaal 21 punten nodig om de wedstrijd te winnen. Per worp verdien je 1 punt per zakje dat op het platform blijft liggen, en zelfs 3 per zakje dat in het gat beland. 

Prijs., €6,50 P.P. 

Minimaal starttarief €45,- 

Ben jij dit jaar belast met de organisatie voor het buurtfeest, familiedag, kameradendag of teamuitje? Of mag je weer bedenken wat je dit jaar gaat doen met het kinderfeestje van jouw zoon of dochter? Wat dacht je van Cornhole? Wij stellen onze materialen ook graag beschikbaar voor de verhuur.

Prijzen., €35,- per dag, per set.

De verhuur prijzen zijn exclusief bezorgkosten. Ben je niet in de gelegenheid om de materialen bij ons op te halen? Dan komen we het bij jou bezorgen en weer ophalen. De kosten hiervoor bedragen € 35,- wanneer de afstand binnen een straal van 20km vanaf Oldenzaal is. Iedere extra kilometer is € 1,- per km.