RV Sportreizen

Escape Game “De vloek van de Rentmeester”

Aanvraag

Escape Game “De vloek van de Rentmeester” is uniek in haar soort en super uitdagend! Onze Escape Game is een combinatie van de bekende Escaperooms, Expeditie Robinson en The Big Escape! Het unieke aan ons spel is dat je het al met vier personen (1 team) kunt spelen, maar ook met 32 personen, in vier teams tegelijk, tegen elkaar! Dit maakt het extra uitdagend. De kosten voor onze Escape Game zijn € 17,50 per persoon, met een minimaal starttarief van € 105,-

Onze Escape Game is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 1750. Een moord? Een dubbele moord? Wie waren er allemaal bij betrokken? Wat onze Escape Game tevens erg leuk maakt, is dat het spel zich hoofdzakelijk buiten in het bos afspeelt. Wanneer je één keer weet te ontsnappen uit Reünie Het Everloo, is het aan jullie de taak om de opdrachten zo snel mogelijk te voltooien en codes te verzamelen. Met deze codes is het aan jullie de taak om de geest van Rentmeester Gerrit Rijkhof, definitief op te sluiten.

De Escape game kost € 17,50 per persoon, met een minimaal starttarief van € 105,- Kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis meedoen.  Onze Escape Game is in het weekend te spelen tussen 11.00 en 19.00 uur, maar altijd in afstemming met overige activiteiten op ons terrein. Doordeweeks of afwijkende tijden is op aanvraag.

Vanaf 20 personen kun je de escape game exclusief boeken, onder de 20 personen bestaat er de mogelijkheid dat er meerdere groepen aan de escape game deelnemen.

Je kunt het spel eenvoudig reserveren middels de aanvraag knop hierboven.

De Escape Game “De Rentmeester van het Everloo” is perfect te combineren met een hapje en een drankje op Het Everloo. Of juist in combinatie met één van onze andere activiteiten. Op zoek naar een nieuw en uniek uitje voor je bedrijf, teamgenoten, vriendinnen, kameraden, familie of buren? Vraag ons naar de mogelijkheden! Onderstaand een voorbeeld aan mogelijkheden. Alle prijzen zijn vanaf prijzen. Vraag eenvoudig een offerte aan via de knop hierboven.

Escape Arrangement                           € 26,50 p.p.
Dit arrangement bestaat uit:
– ontvangst met koffie en krentenwegge
– escape game
– drankje (bier/ wijn/ fris) na afloop

Escape Barbecue, vanaf                      € 38,50 p.p.
– 4 soorten vlees (uitbreiding met vis mogelijk)
– Stokbrood
– Sausen
– Rauwkost
– Salades

Uiteraard zijn er nog tal van andere mogelijkheden op het gebied van eten & drinken en combinaties met andere activiteiten. Van vier tot 150 personen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

  • Waar vindt de escape game plaats?

 

Onze Escape is gevestigd bij Havezate Het Everloo, het adres is Everlostraat 16, 7596 MR Rossum

 

  • Is de escape game binnen of buiten?

 

Onze escape game vindt zowel binnen plaats als buiten in het bos.

Het unieke aan onze Escape Game is dat deze zich voor 80% buiten afspeelt. Je wordt NIET opgesloten, maar moet juist in de kamer zien te komen. Vandaar uit krijg je verschillende attributen om de opdrachten rondom de “Ruïne Het Everloo” op te lossen.