5-daagse busreis F1 Oostenrijk 2023

Op zondag 2 juli wordt de Grote Prijs van Oostenrijk 2023 op het circuit van Spielberg verreden. Voor Red Bull Racing, en dus ook voor tweevoudig Wereldkampioen Max Verstappen, is dit het thuis circuit van de Oostenrijkse Energie drank. Het Oostenrijkse circuit is onder de Nederlandse fans mateloos populair. Dit komt niet alleen door de successen van onze “eigen” Max, maar ook zeker door de feestelijke sfeer en Oostenrijkse gemoedelijkheid op en rondom het circuit en de campings.  Max is de meest succesvolste coureur in Oostenrijk. In 2022 moest hij genoegen nemen met de tweede plaats, maar staat hij in 2023 weer op de hoogste tree van het podium? Beleef het met RV Sportreizen!

Volledig verzorgde busreis vanaf € 549,-
Vanaf Nederland rijden wij op donderdagavond 29 juni naar Oostenrijk met twee luxe touringcars. Beide bussen komen vrijdag vroeg in de ochtend aan op het circuit.  We kennen onderstaande opstapplaatsen. Het standaard pakket bevat naast de busreis, weekend tickets voor het circuit en een campingplaats direct gelegen naast het circuit. Op de camping hebben wij onze eigen “biergarten” met gevulde koelkast.
Optioneel kun je kiezen voor tribune tickets (T3), een volledige ingerichte tent (te boeken vanaf twee personen) of overnachten in een hotel (op aanvraag). Je keuzes kun je eenvoudig kenbaar maken middels het boekingsformulier.

Camping
Als RV Sportreizen hebben wij de populariteit in Oostenrijk onder de Nederlandse fans zien groeien. Wij beleven de formule 1 race op de Red Bull ring al enkele jaren en die ervaring brengen wij graag over op jou als klant. Voor de optimale beleving adviseren wij tickets in combinatie met een camping rondom het circuit. Voor deze busreis hebben wij campingplaatsen gereserveerd op camping Beige. Deze camping ligt direct achter de Fanzone. Je rolt dus zo vanaf je tent het circuit op! 🙂
Vrijdag in de ochtend komen we aan op het circuit en kun je gelijk je tent opzetten. Tenzij je kiest voor een ingerichte tent. In dat geval ben je direct klaar om het circuit of de omgeving te verkennen, of om gewoon even lekker te relaxen.

Tickets
In bovenstaande prijs zijn tickets opgenomen voor destaantribune. Dit is de groene zone op onderstaande kaartje. In deze zone kun je je eigen plek uitzoeken en is tevens een scherm aanwezig. Wij hebben tevens nog de beschikking voor kaarten op tribune T3. De rest van het circuit is uitverkocht.

Busreis
De bus vertrekt op donderdagavond. We reizen met luxe touringcars met beide twee chauffeurs. Hierdoor kunnen we bijna non-stop doorrijden waardoor we vrijdag vroeg in de ochtend aankomen bij het circuit. Zo zorgen we ervoor dat je de maximale tijd op en rondom het circuit kunt doorbrengen. Zondagavond na de race om +/- 19.00 uur vertrekt de bus weer richting Nederland. Maandag in de loop van de dag kom je weer aan bij het opstppunt. De bussen kennen de volgende opstapplaatsen;

  • Twente
  • Alkmaar
  • Amsterdam
  • Utrecht
  • Eindhoven

Via onderstaand formulier kun jij jouw reis reserveren en zorgen dat jij er dit jaar bij bent om Max en Nick de Vries live in actie te zien. De standaard reis kun je direct boeken. De opties worden als meerprijs per factuur in rekening gebracht. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen via info@rvsportreizen.nl

Verzeker jouw plek in de bus, camping en op het circuit!

Busreis F1 Oostenrijk 2023

 

Beleef de ongekende sfeer tussen de Oostenrijkse bergen

De campings van de Red Bull ring liggen direct aan en rondom het circuit. De campings zijn opgedeeld in verschillende kleuren. Camping Rot en Blauw zijn de bekendste en populairste campings, camping Beige is een nieuwe camping. Deze camping heeft de organisatie toe moeten voegen om de vele extra bezoekers te kunnen huisvesten.

Bij de busreis zitten campingplaatsen op camping beige. Deze camping is inclusief stroom. Je kunt kiezen om je eigen tent en inrichting mee te nemen, maar je kunt oo kiezen voor een compleet ingerichte tent. Dit kun je boeken voor slechts € 179,-, te boeken vanaf twee personen. Een ingerichte bevat;

  • Tent
  • Slaapzak
  • Kussen
  • Stoel

Als RV Sportreizen beschikken wij over een eigen “biergarten”. Een plek ingericht op onze camping met partytent, bierbanken en natuurlijk een goed gevulde koelkast. Hier kun je voordelig je gekoelde drankjes kopen.

Op de campings zijn mobiele/tijdelijke sanitair units geplaats die dagelijks schoongemaakt worden. Rondom de campings staan boerderijen waar je ontbijt, lunch, diner en drank kunt kopen.. Elke campingplek heeft recht op stroom. Hiervoor dien je wel zelf een stroomkabel/haspel mee te nemen.

Voorprogramma
Op de campings staan verschillende feesttenten, biercarousels en Forumle 1 merchandising. Dit zorgt er voor dat je niet alleen de Formule 1 sfeer op het circuit beleefd, maar ook op de camping. Van ’s morgens vroeg tot in de late uurtjes….

 

Red Bull Ring

Het circuit werd in 1969 gebouwd en kreeg als naam de Österreichring. Vanaf 1970 tot en met 1987 werd er de Grand Prix van Oostenrijk verreden. Later, in 1995 werd het circuit verbouwd en ingekort en kreeg het de naam A1 Ring. Vanaf 1997 tot 2003 werden er weer F1-race gehouden op dit circuit. Na 2003 werd het circuit gesloten en gedeeltelijk gesloopt, Dietrich Mateschitz, gedeeltelijke eigenaar van Red Bull, kocht het circuit op en in 2011 werd het circuit weer geopend en kreeg de naam Red Bull Ring.

Busreis F1 Oostenrijk 2023