Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk

Op zondag 2 juli wordt de Grote Prijs van Oostenrijk 2023 op het circuit van Spielberg verreden. Voor Red Bull Racing, en dus ook voor Wereldkampioen Max Verstappen, is dit het thuis circuit van de Oostenrijkse Energie drank. Het Oostenrijkse circuit is onder de Nederlandse fans mateloos populair. Dit komt niet alleen door de successen van onze “eigen” Max, maar ook zeker door de feestelijke sfeer en Oostenrijkse gemoedelijkheid op en rondom het circuit en de campings.  Max is de meest succesvolste coureur in Oostenrijk. In 2022 moest hij genoegen nemen met de tweede plaats, maar staat hij in 2023 weer op de hoogste tree van het podium? Beleef het met RV Sportreizen!

Tickets
Wij beschikken over een eigen (beperkte) voorraad tickets. Deze hebben wij tijdig ingekocht om zoveel mogelijk formule 1 fans de ultieme sfeer van de Red Bull ring te laten beleven. Wij hebben tickets op verschillende tribunes en staanplaatsen. Hierdoor hebben wij voor elke portemonnee een gepaste aanbieding.

Camping
Als RV Sportreizen hebben wij de populariteit in Oostenrijk onder de Nederlandse fans zien groeien. Wij beleven de formule 1 race op de Red Bull ring al enkele jaren en die ervaring brengen wij graag over op jou als klant. Voor de optimale beleving adviseren wij tickets in combinatie met een camping rondom het circuit. De meest populaire en tevens meest gunstig gelegen, is camping Rot. Wij bieden enkel tickets aan in combinatie met een camping of hotel/vakantiepark in de buurt. Wanneer je voor de camping kiest kun je kiezen voor drie of vier nachten. Zie het tapje “camping” voor meer informatie over de campings.

Hotel of vakantiepark
Uiteraard zorgen wij ook voor de ultieme beleving voor mensen die liever niet op een camping slapen. Hiervoor hebben wij goede contacten met hotels en vakantieparken in de buurt. Houdt er rekening mee dat deze op +/- drie kwartier tot een uur rijden van het circuit liggen. Vanaf sommige locaties rijden er pendelbussen georganiseerd door het circuit. Via deze pendelbussen kunnen wij ook het vervoer voor jou verzorgen van en naar jouw hotel/vakantiepark.

Via onderstaan formulier kun je vrijblijvend een prijs opvragen. Wij streven er naar deze binnen drie werkdagen te beantwoorden. Door de extreme drukte, kan dit soms wat langer duren.

Vraag eenvoudig aan via onderstaand formulier;

Aanvraag F1 Oostenrijk 2023

  • Enkel wanneer je op de camping wilt staan
  • Enkel wanneer je op de camping wilt staan 1 plek is voor 5 pers en 1 auto

 

Beleef de ongekende sfeer tussen de Oostenrijkse bergen

De campings van de Red Bull ring liggen direct aan en rondom het circuit. De campings zijn opgedeeld in verschillende kleuren. Camping Rot en Blauw zijn de bekendste en populairste campings. Een campingplaats is standaard 30 m2 (+/- 6×5) en bied maximaal plek voor vijf personen en één auto. Wanneer je met meerdere personen komt of meer auto’s op je plek wilt stallen, dien je dus meerdere plekken te reserveren. Dit kun je eenvoudig aangeven in het offerte formulier hieronder.

Op de campings zijn mobiele/tijdelijke sanitair units geplaats die dagelijks schoongemaakt worden. Rondom de campings staan boerderijen waar je ontbijt, lunch, diner en drank kunt kopen. Uiteraard is het ook mogelijk om dit allemaal zelf mee te nemen. Elke campingplek heeft recht op stroom. Hiervoor dien je wel zelf een stroomkabel/haspel mee te nemen.

Voorprogramma
Op camping Rot en Blau staan verschillende feesttenten, biercarousels en Forumle 1 merchandising. Dit zorgt er voor dat je niet alleen de Formule 1 sfeer op het circuit beleefd, maar ook op de camping. Van ’s morgens vroeg tot in de late uurtjes….

Een standaard campingplaats;
– 30 m2
– Elektriciteit (zelf stroomkabel / haspel meenemen)
– maximaal 5 personen
– plek voor 1 auto + 1 tent of
– plek voor 1 auto + 1 caravan of
– plek voor 1 camper
– maximaal 5 personen per campingplek
– te boeken voor 3 of 4 nachten
– Te boeken vanaf donderdag t/m maandag

– Ons advies is om donderdag aan te komen. De keuze van de plekken gaat o.b.v. aankomst. Als je vrijdag na de middag komt, kunnen we niet 100% garanderen dat er nog een plek is zoals hierboven omschreven.

Maak je interesse vrijblijvend kenbaar en wij stellen jouw meest ultieme Formule 1 reis samen.

Aanvraag F1 Oostenrijk 2023

  • Enkel wanneer je op de camping wilt staan
  • Enkel wanneer je op de camping wilt staan 1 plek is voor 5 pers en 1 auto

Red Bull Ring

Het circuit werd in 1969 gebouwd en kreeg als naam de Österreichring. Vanaf 1970 tot en met 1987 werd er de Grand Prix van Oostenrijk verreden. Later, in 1995 werd het circuit verbouwd en ingekort en kreeg het de naam A1 Ring. Vanaf 1997 tot 2003 werden er weer F1-race gehouden op dit circuit. Na 2003 werd het circuit gesloten en gedeeltelijk gesloopt, Dietrich Mateschitz, gedeeltelijke eigenaar van Red Bull, kocht het circuit op en in 2011 werd het circuit weer geopend en kreeg de naam Red Bull Ring.

Aanvraag F1 Oostenrijk 2023

  • Enkel wanneer je op de camping wilt staan
  • Enkel wanneer je op de camping wilt staan 1 plek is voor 5 pers en 1 auto