Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk

Op zondag 10 juli wordt de Grote Prijs van Oostenrijk 2022 op het circuit van Spielberg verreden. Voor Red Bull Racing, en dus ook voor Wereldkampioen Max Verstappen, is dit het thuis circuit van de Oostenrijkse Energie drank. Heel Nederland sprak vorig jaar over de ongekende Hollandse sfeer in de Oostenrijkse bergen na de fenomenale winst van “onze” Max Verstappen. Max is ondertussen de meest succesvolste coureur in Oostenrijk. Staat hij in 2022 ook weer op de hoogste tree van het podium? Beleef het met RV Sportreizen!

Wij bieden tickets in combinatie met camping aan het circuit aan. Eventueel is een vakantiehuis of hotel ook mogelijk. Echter zijn de mogelijkheden hierin beperkt. Vanaf Twente gaan er bussen naar deze race. Wil je relaxt reizen? Stap dan in één van onze bussen!

Vraag eenvoudig aan via onderstaand formulier;

Aanvraag F1 Oostenrijk 2022

Beleef de ongekende sfeer tussen de Oostenrijkse bergen

RV Sportreizen biedt jou de unieke kans deze race samen met duizenden uitzinnige fans live te volgen. Je bepaalt zelf vanaf welke tribune en in welke luxe je wilt verblijven, of je op eigen vervoer komt of dat wij de reis volledig van “deur tot deur” voor jou mogen verzorgen.

Vanaf de Red Bull tribune heb je het mooiste en beste zicht over het hele circuit. Je ziet vanaf daar 65 a 70% van de race. Maar ook andere tribunes koop je via ons. Via onderstaand formulier kun je eenvoudig jouw voorkeuren doorgeven. Zet in het opmerkingenveld welke tribune je voorkeur geniet.

Maak je interesse vrijblijvend kenbaar en wij stellen jouw meest ultieme Formule 1 reis samen.

Aanvraag F1 Oostenrijk 2022

Red Bull Ring

Het circuit werd in 1969 gebouwd en kreeg als naam de Österreichring. Vanaf 1970 tot en met 1987 werd er de Grand Prix van Oostenrijk verreden. Later, in 1995 werd het circuit verbouwd en ingekort en kreeg het de naam A1 Ring. Vanaf 1997 tot 2003 werden er weer F1-race gehouden op dit circuit. Na 2003 werd het circuit gesloten en gedeeltelijk gesloopt, Dietrich Mateschitz, gedeeltelijke eigenaar van Red Bull, kocht het circuit op en in 2011 werd het circuit weer geopend en kreeg de naam Red Bull Ring.