Mega Jenga

Het Mega Jenga spel is een denkspel en behendigheidsspel ineen. De bedoeling is een toren opgebouwd uit houten blokken, op een zodanige wijze af te breken dat deze ineenstort als de volgende speler een blok pakt. Of een zo hoog mogelijke toren te bouwen binnen een bepaalde tijd. De blokken die uit de toren worden gehaald moeten er weer bovenop worden geplaatst. Behendigheid, inschattingsvermogen, anticiperen en inzicht zijn hierbij noodzakelijke kwaliteiten.  

 

Spelregels

Spelregels Mega Jenga 

Bouw de Jengatoren op. Dit doe je door lagen van 3 stuks in 1 laag, overdwars op de vorige laag te plaatsenJe kunt tot maximaal 20 lagen. Om de beurt pakt iedere speler een willekeurige blok (behalve van de bovenste 2 lagen) uit de toren en legt die haaks boven op de toren. Elke keer moet er een nieuwe volle laag worden gebouwd, voordat er met de volgende laag mag worden begonnen. De blokken op de nieuwe laag moeten vanaf de zijkant beginnen en aansluiten. Je mag met 1 vinger tikken om te kijken welke steen los zit. Eén keer een steen gekozen, dan moet je deze er uit halen, zonder een andere steen aan te raken. Je kunt in teams of individueel spelen. Je kunt het spel spelen tot dat de toren valt of in een bepaalde tijd een zo hoog mogelijke toren bouwen.  

Prijzen

Mega Jenga is bij ons exclusief begeleiding, te huur vanaf € 12,50. Wanneer u een activiteit als Bubbleball of Archery Tag boekt heeft u de mogelijk om jenga er gratis bij te huren.

Ook kunt u bij ons op het Everloo in Rossum het spel spelen. Dan kost het slechts € 3,50 voor een half uur speel plezier.

Hilariteit ten top!

Mega Jenga is voor ieder feest geschikt, maar zeker voor jouw kinderfeest! Mega Jenga is niet duur en daarom des te leuker om te huren voor het kinderfeest van jouw zoon of dochter. De kinderen kunnen zich uren vermaken met het spel. Het is leuk om de kinderen individueel tegen elkaar te laten spelen, maar ook in teams. Voor slechts € 12,50 kun je Mega Jenga huren.

Combineer en geniet van veel voordeel!

Mega Jenga is een leuke en goedkope extra activiteit voor een bedrijfsfeest, buurtfeest, familiedag of zo maar een uitje. Mega Jenga is te huur vanaf € 12,50 Mega Jenga is goed te combineren met Reuze Mikado. Mikado kost standaard € 17,50, wanneer Jenga en Mikado gelijk gehuurd worden, betaald u slechts € 25,- voor beide spellen.

Nog meer voordeel? U krijgt Mega Jenga gratis als extra activiteit wanneer u Bubbleball of Archery Tag bij ons huurt.

Doelgroep

Mega Jenga is niet alleen geschikt voor kinderfeestjes maar is ook een erg leuke activiteit voor een bedrijfsfeest, buurtfeest, familiedag of zomaar een uitje. Wij merken dat juist de volwasseners erg fanatiek zijn in een potje Mega Jenga.

Impressie