RV Sportreizen

Formule 1 is sinds Corona de snelst groeiende sport die mensen van dichtbij willen beleven. Max Verstappen heeft in zijn eentje deze sport in Nederland zo populair gemaakt, dat er geen verjaardag voorbij gaat waar gesproken wordt over het bezoeken van een Formule 1 race. En niet alleen in Nederland is de Koningsklasse van de autosport ongekend populair. Nog nooit kende de kalender zoveel races als dit en komend jaar. 24 in totaal. En elke race is tot het laatste stoeltje uitverkocht. Zelfs in Amerika wint het terrein van Nescar.

Ben jij ook een échte Formule 1 fan en wil je de sensatie van deze snelle autosport van dichtbij beleven? Voelen, zien en horen hoe Max, Leclerc of Noris met 320 km/u voorbij racet of elkaar voorbij steken in hairpin? RV Sportreizen maakt het mogelijk! Wij bieden geweldige Formule 1 Grand Prix reizen aan naar (bijna) alle circuits zoals in Oostenrijk, Hongarije, Spa, Silverstone, Barcelona, Mexico, Brazilië of Abu Dhabi. Door onze eigen ervaringen voorzien wij jou van deskundig ADVIES en maken wij elke reis op maat, tegen betaalbare prijzen!

Waarom kiezen voor Formule 1 Reizen?
Dat kun je pas zeggen als je er geweest bent. Een Formule 1 reis is zoveel meer dan de race van +/- 1,5 uur. Eigenaar van RV Sportreizen, Rob Vreeswijk, is hartstochtelijk voetbalfan en tig voetbalstadions in Europa bezocht. Toch gaat hij liever een weekend naar de Formule 1 dan naar een voetbalwedstrijd. Deze sensatie moet je een keer beleefd hebben. Een weekend bomvol adrenaline, ronkende moteren, Fomule 1, Formule 2, Porsche Cup, de legends en de ultieme sfeer op de fanzone en campings.  

Volledig op maat en compleet verzorgd
RV Sportreizen is geen ticketshop. Bij ons kun je niet enkel een kaartje kopen. Wij bieden compleet verzorgde Formule 1 reizen aan. Van ticket + camping tot vliegreis, hotels, transfers, Pitlanewalk, enz. Jij bepaald met hoeveel personen, hoeveel dagen, in welke luxe jullie willen verblijven, reizen met je eigen auto, per touringcar of met het vliegtuig. Formule 1 is niet goedkoop, maar via RV Sportreizen wel betaalbaar.

Waar moet je opletten?
Ben je na het lezen van bovenstaande teksten nog steeds enthousiast of juiste enthousiaster geworden om een Formule1 reis te boeken? Dan is ons advies niet langer te wachten. Formule 1 races zijn populaire evenementen. De tickets zijn snel uitverkocht en vluchten en hotels worden met de week duurder.
Maar waar gaan jullie naar toe?
Hongarije, Hungaroring, goedkoopste tickets, vliegen of met de auto?

Oostenrijk, Red Bull ring, betaalbaar, ongekende sfeer op de (Oranje) campings?

Spa Francorchamps, dichtbij Nederland, maar niet altijd even mooi weer. Wat het wel weer  sensationeel maakt…

Silverstone? Het “mekka” van Mercedes met supersnelle rechte stukken en sfeervolle campings

Barcelona, heerlijke combinatie van de Spaanse Costa en paardenkrachten van de F1.

Of ge je liever buiten Europa? Naast het F1-evenement ook “cultuur snuiven” in één van de prachtige steden waar de races plaatsvinden. Ontdek de bijzondere bezienswaardigheden en geniet van de lokale keuken.

Twijfel? Bel of mail ons en wij voorzien je van gratis advies. Wel een keuze gemaakt? Vrag dan eenvoudig aan via de pagina van de race.

Maar wat kost zo’n Formule 1 reis nu eigenlijk?
Daar is geen eenduidig antwoord op te geven. Ga je met de auto naar Spa of met het vliegtuig naar Baku? Een kaartje op de staantribune of een zitplaats op Start/Finish? Het goedkoopste circuit is de Hungaroring in Boedapest. De goedkoopste campings zijn rondom de Red Bull ring in Oostenrijk. Spa is erg interessant voor een 2-daagse (bus) reis en het goedkoopst vlieg je naar Barcelona.

Geschiedenis Formule 1
Op 13 mei 1950 begon het allemaal. Het eerste officiële seizoen van de formule 1 is begonnen. Dat seizoen bestond slechts uit zeven races en was volledig in de greep van Italië.  Alfa Romeo maakte samen met Giuseppe Farina en de Argentijn Juan Manuel Fangio de dienst uit, met zeven overwinningen en het kampioenschap voor Farina. Fangio pakte in de jaren daarop vijf wereldtitels. Een record die 45 jaar stand hield.  Na vele veranderingen aan de gehele formule 1, lukte het Michael Schumacher in 2003 om voor de zesde keer wereldkampioen te worden. Waarna hij dat record verder uitbreidde tot zeven. Daarna was de hegemonie van Mercedes-Benz aangebroken, met als hoofdpersoon Lewis Hamilton. Zeven constructeurstitels op rij, en zesmaal was Hamilton de driver op de hoogste trede van het podium aan het eind van het seizoen. Samen met de titel in 2008 heeft hij Michael Schumacher geëvenaard. Gaat Max hen voorbij en wordt hij de GHOT? Gaat Max Verstappen ooit een achtste wereldtitel pakken?

u003ch1u003eEenvoudig u0026amp; snel boekenu003c/h1u003e

 • Kies

  Bepaal jou bestemming

  Bestemmingen
 • Stem af

  We bouwen samen aan jou programma

  Aanvragen
 • Relax

  Leun achterover terwijl wij jou reis organiseren

  Aanvragen