Amsterdam hat es!

Anfrage

Erleben Sie das echte Amsterdam bei einem Spaziergang durch den Jordaan, einer Bootsfahrt auf den Kanälen, während Sie ein lokales Bier in einer braunen Kneipe genießen oder bei einer Bootsfahrt auf den charakteristischen Kanälen – erleben Sie die Stadt auf typische Amsterdamer Art! 

Amsterdam ist auch für seine Hockey- und Fußballgeschichte bekannt. Mit Ajax haben Sie den größten Fußballverein der Niederlande und mit AH&BC, Pinoké und Hurley drei große Hockeyvereine. Auch in Sachen Essen und Delikatessen hat Amsterdam seine eigenen Gerichte. Mit der Febo-Krokette, der Ochsenwurst und dem Half-Om-Sandwich haben Sie drei typische Amsterdamer Gerichte. Die gemütlichen Plätze (Leidseplein und Rembrandtplein) und viele Terrassen/Restaurants in Amsterdam dürfen bei einem Besuch der niederländischen Hauptstadt nicht fehlen. 

Amsterdam 

Amsterdam ist die Hauptstadt der Niederlande und mit fast 1.500.000 Einwohnern auch die größte Stadt. Die Anzahl der verschiedenen Nationalitäten in Amsterdam ist eine der größten der Welt und macht Amsterdam zur multikulturellen Stadt schlechthin. Nicht zuletzt dank der wunderschönen Kanäle, die mitten durch das Zentrum von Amsterdam verlaufen, ist es ein absolutes Muss für jeden, Amsterdam zu besuchen. 

Spezialitäten 

Amsterdam ist das Königreich der Kroketten, nicht zuletzt wegen der weltberühmten Van-Dobben-Krokette, die ihren Ursprung in der niederländischen Hauptstadt hat. Neben der Krokette ist Amsterdam bekannt für seine Rinderwurst und gelben Amsterdamer Zwiebeln, saure Bomben, süß-saure Gewürzgurken, Piccalilli: Die besten Gurken kommen natürlich von Kesbeke aus Amsterdam! 

Sehenswürdigkeiten 

Das Wahrzeichen der niederländischen Hauptstadt ist der Grachtengürtel, aber was ist mit den zahlreichen Museen über die Geschichte der Stadt und über große Künstler, die die Niederlande hervorgebracht haben? Besuchen Sie zum Beispiel das Anne-Frank-Haus, das Rembrandthaus und das Rijksmuseum. 

Rondvaart door de grachten

Ontdek de unieke sfeer van Amsterdam tijdens deze rondvaart van 75 minuten. Bekijk de grachten die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan, de iconische bruggen van de stad en de huizen aan het water.

Rondleiding Johan Cruijff Arena

Bekijk de kleedkamers, loop door de catacomben en bekijk de schatkamer van Ajax tijdens een bezoek aan de Wall of Fame.

Museum bezoek

Met het Rijksmuseum, van Gogh museum en Anne Frank Huis herbergt Amsterdam een aantal van de bekendste musea van Nederland. Een bezoek aan één van deze musea mag dan ook niet ontbreken tijdens een trainingskamp in Amsterdam.

Wandeltocht door Amsterdam “Meet the locals”

Maak een wandeling door het prachtige stadscentrum van Amsterdam en leer de stad kennen middels verhalen en ervaringen van inwoners en lokale “typisch” Amsterdamse ondernemers.

Heineken Experience

Breng een bezoek aan de voormalige Heineken brouwerij en ontdek de geheimen van het meest gewilde bier ter wereld.

Red Light District

 De wallen zijn een aantal straten in Amsterdam waar prostitutie wordt bedreven en is gelegen in het oudste gedeelte van Amsterdam. Het is een wereldwijd beroemde buurt, in het Engels aangeduid met Red Light District, vanwege de rode lampjes die traditioneel voor de kamertjes van de prostituees branden.

Tijdens deze rondwandeling door de Rosse Buurt van Amsterdam wandelt u met een gids door deze beruchte wijk

The Upside Down

Bezoek ‘s werelds grootste omgekeerde sociale media-ervaring. Kom meer te weten over Nederland via 25 meeslepende en interactieve omgevingen met ondersteboven ontwerpen en verbluffende optische illusies.

Fietstour Amsterdam

Met een enthousiaste Amsterdamse gids fiets en ontdek je tijdens deze 2,5 uur durende Amsterdam Fietstour alle hoogtepunten in slechts enkele uren tijd. De ervaren, enthousiaste gids neemt je op de fiets mee langs alle bekende bezienswaardigheden, maar ook de onmisbare maar minder bekende plekjes. Je fietst op een leuke en veilige manier door de stad. Zo zie je de wereldberoemde highlights als een ware local.

In de steden en regio’s waar wij onze meerdaagse organiseren, werken wij samen met verschillende logiesbedrijven. Wij vinden het belangrijk om voor iedere portemonnee, een passende aanbieding te kunnen maken.

Groepsaccommodatie

Voor het verblijf tijdens jullie teamweekend kun je kiezen voor een groepsaccommodatie. Een groepsaccommodatie is vaak goedkoper dan een hotel of appartement. Daarnaast is er binnen en buiten vaak genoeg ruimte voor (sportieve) activiteiten. Je kunt er vaak voor kiezen om je eigen ontbijt, lunch, en/of diner te verzorgen. Dit maakt het financieel ook een stukje aantrekkelijker.

Appartement

Wil je liever wat meer luxe maar ook de gemakken van het zelf koken en ontbijt en lunch op locatie te regelen, kies dan voor een appartement. Tevens zijn de kamers vaak wat kleiner waardoor je de groep meer kunt opsplitsen per slaapplek. Ideaal om bepaalde teamprocessen te versnellen maar ook te gebruiken om dezelfde types juist bij elkaar in te delen om het teamweekend zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Hotel

Liever wat meer luxe en de gemakken van een kant en klaar ontbijt en dinér (optioneel)? Kies dan voor een verblijf in een hotel. Vaak hebben de hotels die wij aanbieden, de mogelijkheden tot het reserveren of huren van een algemene vergaderruimte, ideaal voor het geven van presentaties en/of wedstrijdanalyses. Uiteraard bieden de hotels over het algemeen wat meer privacy qua badkamers etc. dan de appartementen en groepsaccommodaties.

Dit is een voorbeeldprogramma, het uiteindelijke programma en de bijbehorende activiteiten wordt in overleg samengesteld.

Dag 1 

13.00 uur         Inchecken hotel 
14.30 uur         Wandeltocht door Amsterdam 
17.30 uur          Diner
20.00 uur         Pubquiz

Dag 2

08.00 uur            Verzorgd ontbijtbuffet in het hotel 
10:00 uur            Rondleiding Johan Cruijff Arena
12.00 uur            Lunch 
13:30 uur            Museum bezoek
16.00 uur            Vrije tijd
18.30 uur            Avondeten
19:30 uur            Vrije tijd in Amsterdam

Dag 3 

08.00 uur           Verzorgd ontbijtbuffet in het hotel 
10:00 uur            Rondvaart door de grachten van Amsterdam
13:30 uur            Lunch
15.00 uur            Red light district
17:00 uur            Einde van een fantastische meerdaagse