RV Sportreizen

Hongarije

Aanvraag
Formule 1 Grand Prix van Hongarije

Hongarije, De Grand Prix van Hongarije staat sinds 1986 onafgebroken op de Formule 1-kalender en wordt gereden op het Hungaroring circuit. De grote prijs van Hongarije valt altijd in de zomer en is daarom uitermate geschikt om uw vakantie er op af te stemmen. De Hongaroring ligt op slechts 20 km van de prachtige hoofdstad Budapast. Vanuit Nederland wordt er dagelijks gevlogen op Budapest en Budapest is een fantastisch mooie stad om te verblijven én om ’s avonds na de races nog even het nachtleven in te duiken. Vanaf Arpad Brigde station rijden gratis shuttlebussen naar het circuit.

Datum:
19 – 21 juli 2024

Budapest, gezellig én goedkoop!

Ook in Hongarije bieden wij jou de kans om de Formule 1 live te beleven. Met duizenden Nederlanders wordt dit gegarandeerd een feest in de Hongaarse zon. Combineer jouw vakantie of ga voor een lang weekend Hongarije en beleef de snelle wereld van de Formule 1 van dichtbij! De stad Budapest heeft zeer geschikte en betaalbare hotels. Maar de echt racesfeer beleef je natuurlijk op de camping….

Elke reis wordt bij ons op maat samengesteld. Geef jouw voorkeuren aan ons door en je ontvangt z.s.m. een offerte die bij jullie wensen past.

Lengte circuit: 4,381 kilometer

Aantal rondes: 70

Aantal bochten: 14

 

Winnaars laatste drie edities:

2023: Max Verstappen

2022: Max Verstappen

2021: Esteban Ocon