RV Sportreizen

Offerte service 

Doordat bij ons elke reis op maat gemaakt wordt, vermelden wij geen prijzen bij onze reizen op de site. Bij RV Sportreizen bepaalt u deze prijs namelijk zelf. U kiest zelf uw wijze van reizen, de luxe van verblijf en uw plaats in het stadion. U zult begrijpen dat hierdoor de prijzen erg uiteen kunnen lopen. Daarom kiezen wij er voor om geen prijzen op onze site te vermelden. Wanneer u een aanvraag bij ons indient, garanderen wij dat u een offerte binnen één werkdag van ons ontvang. Tevens nemen wij contact met u op om de offerte te bespreken om zo tot de beste reis te komen die past bij uw persoonlijke budget.

Voor elk budget

Door ons goede netwerk bij clubs en hotels, kunnen wij voor elk budget een reis aanbieden. U bepaalt zelf hoeveel dagen u wilt reizen en in welke luxe. Van jeugdherberg tot vijf sterren hotels o.b.v. logies of all-in. Ook de plaatsen in het stadion zijn bij ons variabel. Wij kunnen u tickets aanbieden op de korte zijde om de kosten te drukken, maar ook een compleet VIP arrangement met diner en drinken in het stadion.

Persoonlijk

Persoonlijk contact is bij ons een pre voor de organisatie van uw reis. U als klant bepaalt hoe uw reis er uitkomt te zien. Door het persoonlijke contact, kunnen wij uw wensen vertalen naar een uw unieke sportreis. Uit ervaring blijkt dat dit gewaardeerd wordt door onze klanten. Veel klanten komen daarom elk jaar terug voor een nieuwe belevenis.

Wedstrijd nog niet vastgesteld? Wij denken met u mee!
Hoe wij in Nederland voetbalwedstrijden en sportevenementen organiseren en plannen is niet gelijk aan hoe ze dat in het buitenland doen. De planning van de meeste voetbalcompetities wordt relatief kort voor de wedstrijd definitief vast gesteld.  Dat wil zeggen dat de competitie voor het hele jaar wordt gepland. De wedstrijden in welk weekend gespeeld worden ook bekend is. Echter de speeldag in het weekend wordt op z’n vroegst zes weken en op z’n laatst tien dagen voor het weekend vastgesteld. Zo zou het dus kunnen voorkomen dat u bijvoorbeeld van vrijdag t/m zondag naar Londen gaat, maar dat de wedstrijd van Arsenal pas zondagavond gespeeld wordt. Op het moment dat u in het vliegtuig naar huis zit. Met dit probleem heeft elke organisatie te kampen die voetbalreizen aanbiedt. Veel bedrijven menen hiervoor een verzekering aan te kunnen bieden. Echter bestaan deze verzekeringen niet en komt u als nog veel voor extra kosten te staan bij de verschuiving van een wedstrijd. Door ons persoonlijk contact maken we dit probleem bespreekbaar. Wij adviseren bijvoorbeeld altijd een reis te boeken van zaterdag (ochtend) t/m maandag. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om de tickets voor de wedstrijd al vast te bestellen en de vlucht en hotel pas te boeken op het moment de wedstrijd op de dag vastgesteld is.
 
Boek nu, betaal later

Elke reis wordt bij ons voor u op maat samengesteld. De betalingstermijn is hier ook een onderdeel van. Wanneer het door onze partners (vliegmaatschappijen, hotels, voetbalclubs, circuit, enz.) wordt toegestaan om later te betalen, dan bieden wij u die mogelijkheid. Dan vragen wij enkel om een aanbetaling. Zo heeft u voldoende tijd om het geld van uw reisgenoten te verzamelen.

Bedrijfsinformatie

RV Sportreizen is opgericht door Rob Vreeswijk. Rob Vreeswijk heeft van zijn hobby, zijn werk weten te maken. Passie voor het beleven en organiseren van Sportreizen. RV Sportreizen biedt hoofdzakelijk eendaagse sportreizen aan incl. een compleet randprogramma (vervoer, programma voor aanvang wedstrijd, tickets, enz.).

Naast de ééndaagse reizen, richten we ons ook op meerdaagse reizen. De keuze voor deze evenementen wordt bepaald door het unieke karakter van een evenement. Uniek kan vertaald worden door het karakter van de club (sfeer en ambiance in en om stadion).

Alle reizen worden geheel naar wensen van de klant aangeboden. De klant heeft zelf de keus wat RV Sportreizen organiseert. Naast de aangeboden evenementen en wedstrijden, kunt u zelf ook wedstrijden aandragen die wij geheel verzorgd voor u kunnen organiseren.

RV Sportreizen draagt zelf bij aan het unieke karakter van een evenement. De klanten worden niet vervoerd met een standaard touringcar, maar met een gezellig ingerichte bus met tafeltjes. RV Sportreizen vervoert haar klanten niet van A naar B, maar zorgt dat het vervoer naar een evenement al een belevenis op zich is.

Missie


RV Sportreizen heeft als missie haar klanten groepsreizen aan te bieden voor voetbal- en sportevenementen tegen relatief lage prijzen. Door de kosten laag te houden, profiteren de klanten van laag geprijsde reizen met een sfeervol karakter. Het persoonlijke contact met de klant, zorgt voor een optimale invulling van de wensen van de klant, ieder evenement opnieuw.

Door hoofdzakelijk groepsreizen aan te bieden, blijven de kosten per persoon laag. Hierdoor is het voor iedere sportliefhebber mogelijk om een sportreis te beleven. Door persoonlijk contact, wordt getracht alle wensen van de klant in te vullen. RV Sportreizen is onderscheidend met de volgende kenmerken;

 • Voordelig
 • Uniek en sfeervol
 • Op maat gemaakt

De kernwaarden van RV Sportreizen die hiervoor zorgdragen zijn;

 • Persoonlijk
 • Klant georiënteerd
 • Professioneel
 • Specialistisch
 • Gezelligheid

Eenvoudig en snel boeken!

 • Kies

  Bepaal jou bestemming

  Bestemmingen
 • Stem af

  We bouwen samen aan jou programma

  Aanvragen
 • Relax

  Leun achterover terwijl wij jou reis organiseren

  Aanvragen