RV Sportreizen

Hotel Resort Bad Boekelo

Boeken
Boekelo, erg compleet en betaalbaar!

Onder de spreekwoordelijk rook van Enschede, ligt het dorp Boekelo.  Nog beter is wellicht gezegd de rook van de Grolsch Brouwerij. Want die ligt praktisch tegen het dorp aan. Boekelo staat vooral bekend om haar jaarlijkse Millitary. Die vele internationale paarde toppers naar Twente doen trekken. Maar het dorp staat ook zeker bekend om Resort Bad Boekelo. Dit meest complete hotel is werkelijk van alle gemakken voorzien. Met vele sportfaciliteiten in de buurt is Resort Bad Boekelo een fantastische én betaalbare locatie voor jouw complete trainingskamp of weekend weg.

Hotel Resort Bad Boekelo

De groene en bosrijke omgeving rondom het landgoed geeft het hotel een tijdloze ambiance. Wanneer je het terrein op rijdt, waan je je voor even in het buitenland en volledig omgeven door rust en luxe. Maar Hotel Resort Bad Boekelo is juist een erg bruisend en levend complex, met tal van faciliteiten en mogelijkheden. Het hotel bied naast de één- en tweepersoons Comfort en Classic hotelkamers, ook appartementen aan. Ideaal dus voor jouw weekendje weg met je teamgenoten, vrienden of collega’s. Ieder appartement is voorzien van twee slaapkamers, een badkamer, zitgedeelte en tuintje of balkon.
In het restaurant wordt elke ochtend een ontbijtbuffet geserveerd. Uiteraard kun je in het restaurant ook lunchen en ’s avonds aanschuiven voor een heerlijke diner van de kaart of een vooraf afgestemde sportmaaltijd. En met warm weer, nuttig je deze heerlijk buiten op terras.
In het hoofdgebouw bevindt zich tevens nog een zwembad, Spa, bowlingbaan en conferentieruimten. De gebouwen staan op een immens bosrijkterrein dat allemaal tot het resort hoort. Op terrein vind je onder meer twee tennisbanen. Daarnaast is dit terrein erg geschikt voor een ochtend loop of wandeling ov voor een ontspannen potje volleybal.

Faciliteiten

 • Comfort en Classichotelkamer
 • Suites
 • Appartementen (met balkon of tuin)
 • Restaurant met terras
 • Zwembad
 • Spa
 • Bowling
 • Tennis
 • Fietsverhuur

In de buurt

 • Voetbalvelden
 • Hockeyvelden
 • Golfbaan
 • Grolsch Bierbrouwerij
 • Go Planet
 • Centrum Enschede
 • Grolsch Veste
Programma voorbeeld

Om jou een indruk te geven van de mogelijkheden die wij jouw en jouw teamgenoten kunnen bieden in Boekelo en omgeving, hebben we hieronder een voorbeeld programma opgesteld. Uiteraard is dit programma volledig op jullie wensen aan te passen en uit te breiden. Kijk voor de mogelijkheden bij activiteiten, Gezellig, Excursies en Omgeving.

Dag 1
15.00 uur  Ontvangst en inchecken hotel
17.00 uur  Diner
18.30 uur  Vervoer naar speedsoccer locatie
19.00 uur  Aanvang speedsoccer arrangement
21.30 uur  Einde speedsoccer en Bubblebal, gelegenheid voor derde helft
22.30 uur  Vervoer terug naar hotel

Dag 2
08.30 uur  Ontbijt
09.30 uur  Eigen training
11.00 uur  Rust
13.00 uur  Sport lunch
15.00 uur  Wedstrijd tegen lokale tegenstander
18.00 uur  Diner
19.00 uur  Avond vrij te besteden (arrangementen optioneel)

Dag 3
08.30 uur  Ontbijt
09.00 uur  Uitchecken
09.30 uur  Eigen training
12.00 uur  Einde van een fantastisch voetbalweekend

Actief

In Boekelo kunnen wij jullie een breed scala aan activiteiten aanbieden. Zowel sportief als voor de gezelligheid zoals, Bubbleball, Archery Tag, Mountainbiketocht Twente, Pubquiz, Escape game. Kijk voor de gezellige activiteiten bij het tapje “Gezellig”

 

Gezellige uitjes

Rust en relaxen is tijdens een trainingskamp of weekend weg erg belangrijk. Dit kun je bij Hotel Resort Bad Boekelo letterlijk doen in het zwembad of de Spa, maar je kunt ook de gezelligheid van de omgeving opzoeken. Hieronder hebben we alle mogelijkheden voor jou opgesomd.

Er op uit!

De regio Twente staat natuurlijk bekend om haar landelijke en bosrijke omgeving, maar natuurlijk ook om Bierbrouwerij Grolsch en FC Twente. Maar vergeet ook niet de grote merken Bolletje, Vredesstijl, Akzo Nobel en Ten Cate. Al deze bedrijven behoren tot de mogelijkheden om te bezoeken tijdens jouw weekendje Boekelo. Het meest geweldig is om dit te combineren in een Kever Cabrio Rally.

Boekelo

In het Twentse coulisselandschap van Boekelo liggen historische landgoederen waaronder het Hof te Boekelo,een havezathe uit 1570, De Weele, Zonnebeek en ’t Stroot.

Boekelo staat op sportgebied bekent om het jaarlijks internationale paardensportevenement De Military. De bosrijke natuur trekt fietsende recreanten. Tevens is het oude spoor met de nog steeds in functie zijnde stoomtrein erg bekend in de regio. Karakteristiek voor Boekelo zijn de zouthuisjes waar nog steeds zout wordt gewonnen.

Hoe andere Resort Bad Boekelo beleefden

Schoon Appartement! En ik ben erg kritisch! Mooie douche, uitzicht bos, 4 persoons appartement, maar er kan een extra bed geplaatst worden. Deze hebben wij in de gang gezet. Bank is aan vervanging toe, verdwijn je in. Bowlen is gratis, klein zwembad maar heerlijk gezwommen!

Een uniek hotel in een prachtige, bosrijke omgeving. Zeer vriendelijk personeel en een uitstekende keuken! Mooie gerenoveerde kamer met alles erop en eraan. Het enige puntje hier is dat er weinig oplaadplekken voor de verschillende devices waren. Of op een onhandige plek of er werkte iets niet.