RV Sportreizen

amsterdam heeft het!

Ervaar het echte Amsterdam tijdens een wandeling door de Jordaan, een rondvaart over de grachten, onder het genot van een lokaal biertje in een bruine kroeg of een rondvaart over de karakteristieke grachten, beleef de stad op een typisch Amsterdamse manier!

Amsterdam staat ook bekend om zijn hockey en voetbal geschiedenis. Met Ajax heb je de grootste voetbalclub van Nederland en met AH&BC, Pinoké en Hurley drie grote clubs in het hockey. Op het gebied van eten en lekkernijen kent Amsterdam ook zo zijn eigen gerechten. Met de Febo-kroket de ossenworst en het broodje halfom heb je drie typische Amsterdamse gerechten te pakken. De gezellige pleinen (Leidseplein en Rembrandplein) en vele terrasjes/restaurants in Amsterdam kunnen niet ontbreken bij een bezoek aan de hoofdstad van Nederland.

Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en met bijna 1.500.000 inwoners ook de grootste stad. Het aantal verschillende nationaliteiten in Amsterdam behoort tot de grootsten der wereld, Amsterdam is dan ook de multiculturele stad  bij uitstek. Mede dankzij de prachtige grachten die dwars door het centrum van Amsterdam lopen is het een absolute must voor iedereen om Amsterdam een keer te bezoeken.

Specialiteiten

Amsterdam is het koninkrijk van de kroket, dit mede door de wereldberoemde van Dobben kroket die zijn oorsprong vindt in de Nederlandse hoofdstad. Naast de kroket staat Amsterdam bekend om haar Ossenworst en gele Amsterdamse uitjes, zure bommen, zoetzure augurken, piccalilly: het beste tafelzuur komt natuurlijk van Kesbeke uit Amsterdam!

Bezienswaardigheden

Het symbool van de Nederlandse hoofdstad is de grachtengordel, maar wat dacht je van de talloze musea over de geschiedenis van de stad en over grote kunstenaars die Nederland  heeft voorgebracht. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan het Anne Frank Huis, het Rembrandthuis en het Rijksmuseum.

Rondvaart door de grachten

Ontdek de unieke sfeer van Amsterdam tijdens deze rondvaart van 75 minuten. Bekijk de grachten die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan, de iconische bruggen van de stad en de huizen aan het water.

Rondleiding Johan Cruijff Arena

Bekijk de kleedkamers, loop door de catacomben en bekijk de schatkamer van Ajax tijdens een bezoek aan de Wall of Fame.

Museum bezoek

Met het Rijksmuseum, van Gogh museum en Anne Frank Huis herbergt Amsterdam een aantal van de bekendste musea van Nederland. Een bezoek aan één van deze musea mag dan ook niet ontbreken tijdens een trainingskamp in Amsterdam.

Wandeltocht door Amsterdam “Meet the locals”

Maak een wandeling door het prachtige stadscentrum van Amsterdam en leer de stad kennen middels verhalen en ervaringen van inwoners en lokale “typisch” Amsterdamse ondernemers.

Heineken Experience

Breng een bezoek aan de voormalige Heineken brouwerij en ontdek de geheimen van het meest gewilde bier ter wereld.

Red Light District

 De wallen zijn een aantal straten in Amsterdam waar prostitutie wordt bedreven en is gelegen in het oudste gedeelte van Amsterdam. Het is een wereldwijd beroemde buurt, in het Engels aangeduid met Red Light District, vanwege de rode lampjes die traditioneel voor de kamertjes van de prostituees branden.

Tijdens deze rondwandeling door de Rosse Buurt van Amsterdam wandelt u met een gids door deze beruchte wijk

The Upside Down

Bezoek ‘s werelds grootste omgekeerde sociale media-ervaring. Kom meer te weten over Nederland via 25 meeslepende en interactieve omgevingen met ondersteboven ontwerpen en verbluffende optische illusies.

Fietstour Amsterdam

Met een enthousiaste Amsterdamse gids fiets en ontdek je tijdens deze 2,5 uur durende Amsterdam Fietstour alle hoogtepunten in slechts enkele uren tijd. De ervaren, enthousiaste gids neemt je op de fiets mee langs alle bekende bezienswaardigheden, maar ook de onmisbare maar minder bekende plekjes. Je fietst op een leuke en veilige manier door de stad. Zo zie je de wereldberoemde highlights als een ware local.

In de steden en regio’s waar wij onze meerdaagse organiseren, werken wij samen met verschillende logiesbedrijven. Wij vinden het belangrijk om voor iedere portemonnee, een passende aanbieding te kunnen maken.

Groepsaccommodatie

Voor het verblijf tijdens jullie teamweekend kun je kiezen voor een groepsaccommodatie. Een groepsaccommodatie is vaak goedkoper dan een hotel of appartement. Daarnaast is er binnen en buiten vaak genoeg ruimte voor (sportieve) activiteiten. Je kunt er vaak voor kiezen om je eigen ontbijt, lunch, en/of diner te verzorgen. Dit maakt het financieel ook een stukje aantrekkelijker.

Appartement

Wil je liever wat meer luxe maar ook de gemakken van het zelf koken en ontbijt en lunch op locatie te regelen, kies dan voor een appartement. Tevens zijn de kamers vaak wat kleiner waardoor je de groep meer kunt opsplitsen per slaapplek. Ideaal om bepaalde teamprocessen te versnellen maar ook te gebruiken om dezelfde types juist bij elkaar in te delen om het teamweekend zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Hotel

Liever wat meer luxe en de gemakken van een kant en klaar ontbijt en dinér (optioneel)? Kies dan voor een verblijf in een hotel. Vaak hebben de hotels die wij aanbieden, de mogelijkheden tot het reserveren of huren van een algemene vergaderruimte, ideaal voor het geven van presentaties en/of wedstrijdanalyses. Uiteraard bieden de hotels over het algemeen wat meer privacy qua badkamers etc. dan de appartementen en groepsaccommodaties.

Dit is een voorbeeldprogramma, het uiteindelijke programma en de bijbehorende activiteiten wordt in overleg samengesteld.

Dag 1 

13.00 uur         Inchecken hotel 
14.30 uur         Wandeltocht door Amsterdam 
17.30 uur          Diner
20.00 uur         Pubquiz

Dag 2

08.00 uur            Verzorgd ontbijtbuffet in het hotel 
10:00 uur            Rondleiding Johan Cruijff Arena
12.00 uur            Lunch 
13:30 uur            Museum bezoek
16.00 uur            Vrije tijd
18.30 uur            Avondeten
19:30 uur            Vrije tijd in Amsterdam

Dag 3 

08.00 uur           Verzorgd ontbijtbuffet in het hotel 
10:00 uur            Rondvaart door de grachten van Amsterdam
13:30 uur            Lunch
15.00 uur            Red light district
17:00 uur            Einde van een fantastische meerdaagse