RV Sportreizen

Brugge, het venetië van het noorden!

Aanvraag

België staat bekend om haar speciaal bieren en lekker eten. De stad Brugge mag zich op dit gebied misschien wel de hoofdstad van België noemen. De stad Brugge staat synoniem voor genieten. Brugse Zot, mooie grachten, heerlijke wafels, oude monumentale gebouwen… Brugge wordt met recht ook wel het Venetië van het Noorden genoemd.

De stad heeft zijn onbetwiste charme van de middeleeuwen behouden en is daarmee een Unesco wereld erfgoed. De mogelijkheden en keuzes voor activiteiten, bezienswaardigheden, uitgaan, shoppen en lekker eten zijn hier eindeloos. Een sportief weekend Brugge zal jullie als team dichter bij elkaar brengen en er zal nog lang over nagepraat worden!

Naast de overnachtingaccommodatie, (eventueel) vervoer en activiteiten, regelen wij ook de accommodaties om te trainen en tegenstanders voor oefenwedstrijden hierbij zal er altijd wordt gezocht naar tegenstanders van ongeveer gelijkwaardig niveau.

Jullie geven ons jullie wensen en budget door en wij stellen een belevenis Brugge op maat samen. Jullie kunnen rustig achteroverleunen. Geen stress van de voorbereiding en uiteindelijk optimaal genieten van jullie dagen in Brugge.

Brugge

De West-Vlaamse stad Brugge behoort tot de meest populaire en romantische stedentripbestemmingen van België. Al jarenlang komen er duizenden toeristen af op de historische binnenstad die sinds het jaar 2000 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat

Specialiteiten

Friet met stoofvlees, speciaal bier en wafels en chocola zijn typische specialiteiten uit Brugge. De culinaire fijnproever is goed op zijn plek in Brugge, de regio Brugge Oost kent maar liefst dertien restaurants met één of meer Michelin sterren!

Bezienswaardigheden

Typisch zijn de Brugse zwanen en tientallen brugjes over het water. Vaak wordt Brugge dan ook het Venetië van het Noorden genoemd. Varend op de reien ontdek je geheime tuinen en de mooiste plekjes van Brugge.

Boottocht door Brugge

Brugge heeft veel smalle kanalen door het midden van de stad lopen. Dit maakt Brugge ook mooi vanaf het water.

 Fietstour

De Fietstour laat je de mooiste plekken van deze fantastische stad zien. De Nederlandse gids laat je in +/- 2,5 uur de mooiste en meest bijzondere plekken van Brugge te zien. Deze prachtige tocht combineert lekker fietsen met indrukwekkende historie.

 Brugge door een VR bril

Brugge heeft een rijke historie, wat is er nou leuker dan die historie te zien door een VR bril. Door middel van de VR bril krijg je een inkijkje in de geschiedenis en zie je hoe de stad zich door de eeuwen heeft gevormd.

Mountainbiken

Brugge staat ook bekend om het mooie landschap dat heel erg heuvelig is waardoor er veel verschillende mountainbike paden zijn. Brugge staat bekend om zijn mooie omgeving en het gevarieerde landschap en is perfect voor een mountainbike tocht.

Klimmuren

Er zijn veel verschillende klimmuren in Brugge met verschillende niveaus. Iedereen kan hier op zijn of haar niveau een uitdaging in vinden en grenzen verleggen.

Citygames

Terwijl jullie door de stad dwalen moeten jullie diverse vragen beantwoorden, opdrachten voltooien en aanwijzingen ontcijferen om de Joker op tijd te pakken te krijgen. En terwijl jullie hier druk mee

bezig zijn kom je met deze citygame ook nog eens langs de leukste plekjes van Brugge. Deze citygame wordt gespeelt op een app en deze app is makkelijk te downloaden op je eigen mobiele telefoon.

Bierproeverij

Een manier om biertjes te proeven in de cafés in Brugge. Onder leiding van een gids gaan jullie langs 5 cafés waar jullie 5 lokale biertjes uit Brugge gaan proeven.

De Markt

 De “Grote Markt” is een marktplein in Brugge. De Markt bevindt zich in het hart van de historische binnenstad en heeft een oppervlakte van ongeveer 1 hectare. Aan de zuidkant van het plein staat een van de bekendste monumenten van de stad, het 12de-eeuwse belfort (Halletoren).

Iedere woensdagvoormiddag wordt er markt gehouden en het plein wordt ook regelmatig gebruikt voor evenementen. In de kerstperiode staat er een kerstmarkt met een ijspiste. In de gebouwen rond het plein bevinden zich cafés, restaurants en winkels.

In de steden en regio’s waar wij onze meerdaagse organiseren, werken wij samen met verschillende logiesbedrijven. Wij vinden het belangrijk om voor iedere portemonnee, een passende aanbieding te kunnen maken.

Groepsaccommodatie

Voor het verblijf tijdens jullie teamweekend kun je kiezen voor een groepsaccommodatie. Een groepsaccommodatie is vaak goedkoper dan een hotel of appartement. Daarnaast is er binnen en buiten vaak genoeg ruimte voor (sportieve) activiteiten. Je kunt er vaak voor kiezen om je eigen ontbijt, lunch, en/of diner te verzorgen. Dit maakt het financieel ook een stukje aantrekkelijker.

Appartement

Wil je liever wat meer luxe maar ook de gemakken van het zelf koken en ontbijt en lunch op locatie te regelen, kies dan voor een appartement. Tevens zijn de kamers vaak wat kleiner waardoor je de groep meer kunt opsplitsen per slaapplek. Ideaal om bepaalde teamprocessen te versnellen maar ook te gebruiken om dezelfde types juist bij elkaar in te delen om het teamweekend zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Hotel

Liever wat meer luxe en de gemakken van een kant en klaar ontbijt en dinér (optioneel)? Kies dan voor een verblijf in een hotel. Vaak hebben de hotels die wij aanbieden, de mogelijkheden tot het reserveren of huren van een algemene vergaderruimte, ideaal voor het geven van presentaties en/of wedstrijdanalyses. Uiteraard bieden de hotels over het algemeen wat meer privacy qua badkamers etc. dan de appartementen en groepsaccommodaties.

Dit is een voorbeeldprogramma, het uiteindelijke programma en de bijbehorende activiteiten wordt in overleg samengesteld.

 Dag 1

15.00 uur            Inchecken hotel
15.30 uur            Boottocht door Brugge
17.30 uur            Diner
19:30 uur            Pubquiz

Dag 2

08.00 uur            Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel
10:00 uur            Citygame Brugge
12.00 uur            Lunch
13:30 uur            Fietstocht door Brugge
16.00 uur            Bierproeverij
18.00 uur            Eten in de binnenstad
21:30 uur            Ontdek het uitgaansleven van Brugge

Dag 3

08.00 uur           Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel
11:00 uur            Vrije tijd op “de markt”
13:30 uur            Mountainbiken
17:00 uur            Einde van een fantastisch weekend Brugge