RV Sportreizen

“Tied zat in twente”

Aanvraag

De Tukker staat bekend om haar bescheidenheid. Dat is wellicht ook de reden dat menigeen niet weet hoe prachtig de regio Twente is. Deze regio is niet alleen prachtig om van een welverdiende vakantie te genieten, maar deze streek is ook uitermate geschikt voor een trainingskamp of teamweekend. Het is niet voor niks dat grote clubs als Ajax, Bayer München, Club Brugge, Fenerbache, schaatsteam Talent Team en nationale teams van Portugal, Japan, Qatar en Nederland, Twente uitkiezen om zich voor te breiden op de competitie of grote toernooien.

Wat Twente hierin zo bijzonder maakt, zijn de professionele trainingsfaciliteiten, accommodatie én teambuildingsactiviteiten. Dit gecombineerd met de gezellige steden Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Delden en Ootmarsum. Naast deze sporten zijn er ook veel recreatieve mogelijkheden voor buitenactiviteiten zoals mountainbiken, bootcamp, survivallen, wandel- fiets-, scootertochten, vissen en varen in de natuurparken in Twente. De prijzen hiervoor zijn eveneens nog eens erg aantrekkelijk.

Wij verzorgen voor jou het volledige weekend, aangepast op jullie wensen. Wil je in luxe verblijven inclusief spa en zwembad, of de eenvoud van een kampeerboerderij? Kom je enkel voor vertier, of wil je ook trainen en wedstrijden spelen? Wij verzorgen jullie teamweekend van A tot Z inclusief leuke activiteiten tussendoor.

Twente

Waar “de Nederlander” zegt altijd druk te zijn laat de Tukker zich niet gek maken. In Twente weten ze als geen ander wat ander wat hard werken is maar daarnaast zorgen ze ervoor dat stress niet snel  de overhand neemt. Dit is ook niet zo gek als je kijkt naar het schitterende landschap waar de Twentenaar zich in het dagelijks leven in vertoeft. “Tied zat in Twente” is dan ook een welbekende uitspraak.

Specialiteiten

Boerenmetworst, baklever, en krentenwegge zijn typische Twentse streekproducten. Deze en nog veel meer Twentse lekkernijen zijn natuurlijk het lekkerst vers van “de Boer” naast vele bezienswaardigheden en attracties is een bezoek aan een boerderij voor het proeven van boeren lekkernijen dan ook een echte aanrader tijdens een bezoek aan Twente.

Bezienswaardigheden

In Twente hoef je je geen dag te vervelen. Of je nu opzoek bent naar uitdagende (team)activiteiten, de regio wilt ontdekken op een chopper of in een oldtimer bus,  uitgaan in de gezellige steden Enschede, Hengelo of Oldenzaal, cultuur wilt snuiven in de historische stadjes Ootmarsum of Delden, of heerlijk wilt bijkomen in één van de vele (boerderij) Spa’s of sauna’s, Twente huisvest het allemaal. En mocht dat nog niet genoeg zijn, dan biedt het naburige Münsterland ook nog tal van mogelijkheden.

Mountainbiketocht
“Voel je voor even één van de Nederlandse toppers, op Twentse bodem!”
Modder, manoeuvreren, bos, single track, in het wiel zitten, lossen, kapot gaan, rode lantaarn, klimmen, afdalen, interval, genieten, zwoegen, chaotisch, machtig mooi! Termen die je om de oren vliegen tijdens de mountainbiketocht die wij organiseren in Twente en omgeving.

Tubing
Bij Tubing glij je in een opblaasband met hoge snelheid van de skibaan. Het is een nieuwe sensatie, leuk voor jong en oud. Lachen, gieren en brullen. Je kunt kiezen voor Fun Tubing of Extreme Tubing.

Abseilen & Tokkel Steengroeve
Verscholen in de bossen van het Bentheimer Wald liggen enkele oude steengroeves. Hier werd vroeger de Bentheimer Zandsteen gedolven. De rotswanden zijn tussen de 25 en 35 meter hoog. We gaan hier abseilen en tokkelen (kabelbaantje). Uiteraard gezekerd met klimgordels en lifelines! De tokkel van 70 meter is bloedsnel, binnen een paar seconden sta je 35 meter lager weer op de grond.

City challenge Enschede, Oldenzaal of Ootmarsum
Via onze City Games ontdek je verschillende locaties op een wel heel bijzondere manier. Met je eigen mobiel ga je op je eigen gekozen dag en tijdstip. Je krijgt geen uitgestippelde route, maar je moet de locaties voor de vragen en opdrachten zelf zien te vinden. Uiteraard hebben wij er voor gezorgd dat je de meeste hotspots en bijzonderheden van de stad  ontdekt.

Bubbleball
Lachen, gieren en spektakel, dat is Bubbleball. Veilig in je eigen “luchtbel” kegel je de tegenstander omver, trap jezelf compleet langs de bal, maar uiteindelijk schiet je wel de winnende in de kruising! Bubblebal is een hilarische voetbalvorm die zowel binnen als buiten gespeeld kan worden. Met twee teams strijd je tegen elkaar, maar er is één essentieel verschil; iedere speler zit in een Bubbleball.

Archery Tag
De spectaculaire combinatie van boogschieten, stratego en paintball, maar dan zonder blauwe plekken! De spelbeleving is ongekend. Tactiek, strategie en snel handelen wisselen elkaar in snel tempo op. Dit spel kan op iedere locatie gespeeld worden binnen en buiten!

Pubquiz
De Pubquiz is een gezellige activiteit voor de sportieve en niet sportieve mens. Tijdens deze quiz wordt je algemene kennis getest, maar komen ook specifieke onderwerpen aanbod. De quiz kent standaard 7 rondes.

Tochten
Stap op een leuke E-chopper, E-scooter, solex of TukTuk, of neem plaats in de oldtimer bus of trein op wielen en ontdek Twente op een ontspannen manier. We hebben verschillende routes uitgezet door de natuur, langs weilanden en mooie vergezichten.

In de steden en regio’s waar wij onze meerdaagse organiseren, werken wij samen met verschillende logiesbedrijven. Wij vinden het belangrijk om voor iedere portemonnee, een passende aanbieding te kunnen maken.

Groepsaccommodatie

Voor het verblijf tijdens jullie teamweekend kun je kiezen voor een groepsaccommodatie. Een groepsaccommodatie is vaak goedkoper dan een hotel of appartement. Daarnaast is er binnen en buiten vaak genoeg ruimte voor (sportieve) activiteiten. Je kunt er vaak voor kiezen om je eigen ontbijt, lunch, en/of diner te verzorgen. Dit maakt het financieel ook een stukje aantrekkelijker.

Appartement

Wil je liever wat meer luxe maar ook de gemakken van het zelf koken en ontbijt en lunch op locatie te regelen, kies dan voor een appartement. Tevens zijn de kamers vaak wat kleiner waardoor je de groep meer kunt opsplitsen per slaapplek. Ideaal om bepaalde teamprocessen te versnellen maar ook te gebruiken om dezelfde types juist bij elkaar in te delen om het teamweekend zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Hotel

Liever wat meer luxe en de gemakken van een kant en klaar ontbijt en dinér (optioneel)? Kies dan voor een verblijf in een hotel. Vaak hebben de hotels die wij aanbieden, de mogelijkheden tot het reserveren of huren van een algemene vergaderruimte, ideaal voor het geven van presentaties en/of wedstrijdanalyses. Uiteraard bieden de hotels over het algemeen wat meer privacy qua badkamers etc. dan de appartementen en groepsaccommodaties.

Dag 1  
13.00 uur            Inchecken hotel  
15.00 uur            City challenge Enschede
17.30 uur            Diner 
20.00 uur           Pubquiz 

Dag 2 
08.00 uur           Verzorgd ontbijtbuffet in het hotel  
10:00 uur           Rondleiding Grolsch Veste 
12.00 uur           Lunch  
13:30 uur           Tubing
16.00 uur                Vrije tijd 
18.30 uur           Avondeten  
19:30 uur           De “Alleskunner”

Dag 3  
08.00 uur           Verzorgd ontbijtbuffet in het hotel  
10:00 uur           Mountainbike clinic 
13:30 uur           Lunch 
15.00 uur           Vrije tijd
17:00 uur           Einde van een fantastische meerdaagse